Bericht versturen

Onthaal aan Chimall - Nadruk bij het Behandelende Materiaal van PCB de Productie

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenantistatische werkbank

Professioneel de Werkbankesd van de Productieindustrieën het Werkbureau van het Brandbewijs

Professioneel de Werkbankesd van de Productieindustrieën het Werkbureau van het Brandbewijs

Professional Production Industries Workbench ESD Fire Proof Work Desk
Professional Production Industries Workbench ESD Fire Proof Work Desk

Grote Afbeelding :  Professioneel de Werkbankesd van de Productieindustrieën het Werkbureau van het Brandbewijs Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Chimall
Modelnummer: C6013002

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Zeewaardige Vacuümtriplexverpakking
Levertijd: 7 tot 15 dagen
Betalingscondities: T/T
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

esd veilige werkbank

,

esd het werklijst

Professioneel de Werkbankesd van de Productieindustrieën het Werkbureau van het Brandbewijs

 

 

ESD Werkbank C6013002 

 

Een ESD werkbank is één van de centrale elementen binnen een volledig ESD beschermd gebied voor gebruik binnen een elektronika productie of reparatie faciliteit. Het is noodzakelijk dat de ESD werkbank een volledig beschermd milieu voor om het even welke elektronikaassemblage kan verstrekken die het werk aangaande de ESD werkbank vereist. Dienovereenkomstig zijn zijn prestaties kritiek binnen de algemene faciliteit.

 

De ESD werkbank kan worden gezien uit een aantal verschillende elementen bestaan:

 

  • Statische verdwijnende het werkoppervlakte: Het primaire element van om het even welke ESD het werkbank is de statische verdwijnende het werkoppervlakte.

 

  • Planken: Zoals statisch kan overal op een het werkbank opbouwen, is het essentieel dat alle elementen van de bank statische verdwijnend zijn. Als punten, of de elektronikaassemblage, of de hulpmiddelen kunnen hier de planken worden geplaatst moeten deel van het ESD beschermde gebied uitmaken. Ook als de hulpmiddelen op een verdwijnende oppervlakte niet-ESD worden geplaatst, trek statisch aan, en dan worden zij gebruikt om aan een elektronikaassemblage te werken, dan kon de schade voortvloeien.

 

  • Metaalbewerking: Terwijl de metaalbewerking zelf geleidend is, is de gebruikte verf niet normaal geleidend. Voor een ESD werkbank is het noodzakelijk om statische verdwijnende verf te gebruiken om eender welke plotselinge lossingen te verhinderen.

 

  • Kasten: Vele het werkbanken hebben kasten in bijlage aan hen als integraal element voor propere opslag. Gezien het feit dat de elektronikaassemblage of andere punten zoals hulpmiddelen om aan de assemblage te werken in deze kasten kunnen worden opgeslagen, is het essentieel dat de kast met dezelfde ESD normen zoals alle andere gebieden in overeenstemming is. De planken zouden statische verdwijnende oppervlakten moeten hebben en om het even welke geschilderde metaalbewerking zou een statische verdwijnende verf moeten hebben eindigen.

 

  • ESD polsriemen: Wanneer het werken bij een ESD het werkbank, is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de exploitant ook bij hetzelfde potentieel wordt gehouden zodat geen lossingen voorkomen. ESD de polsriemen worden over het algemeen gebruikt voor dit.

 

  • Bedrading: Het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat alle statische verdwijnende oppervlakten, polsriemen, enz. allen met een gemeenschappelijk aan de grond zettend punt, worden verbonden en op een geschikte manier getelegrafeerd. Het is essentieel dat dit effectief en in de correcte manier vanuit het gezichtspunt van elektrische veiligheid wordt bereikt.

 

  • Controlesysteem: Met draden zoals de verbindingen aan ESD polsriemen, enz. die in bijna constant gebruik zijn zal er periodieke mislukkingen zijn. Één methode die is goedgekeurd is ESD polsriemen en hun draden te testen elke dag. Nochtans wanneer een probleem wordt ontdekt, is het mogelijk dat de exploitant schade aan assemblage sinds de uiterste datum heeft veroorzaakt de ESD polsriem werd getest. Om deze moeilijkheid te overwinnen, zijn de ononderbroken controlesystemen beschikbaar die aanzienlijk bevredigender zijn. Deze worden typisch opgenomen in de ESD assemblage van de het werkbank.

 

* Tevreden om ons over ESD Werkbanken voor nadere informatie te contacteren.

Contactgegevens
Chimall Electronic Technology Co., Limited

Contactpersoon: Sales Manager

Tel.: +8613662694062

Direct Stuur uw aanvraag naar ons