Bericht versturen

Onthaal aan Chimall - Nadruk bij het Behandelende Materiaal van PCB de Productie

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Chimall Electronic Technology Co., Limited

Chimall Electronic Technology Co., Limited

1 2 3
Chimall Electronic Technology Co., Limited Chimall Electronic Technology Co., Limited Chimall Electronic Technology Co., Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Chimall
Aantal werknemers : 100~500
Jaarlijkse omzet : 3000000-7000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

Beperkt Co. van de Chimall werd Elektronisch Technologie, (Chimall) opgericht in 1996 Universeel (HK) Co., van Chimall, werd Ltd gevestigd in 2006 voor markt overzee. Met jaren onderzoek en ontwikkelingen, is Chimall een professionele elektronische machinefabrikant, een ontwerper en een verkoper geworden.

 

Chimall heeft een aantal eminente technici en verantwoordelijk uitstekend personeel. Het georiënteerd om de beste producten van de klantentevredenheid en creëren van Chimall als merk, Chimall te verstrekken heeft de snelle groei met de steun van de nieuwe en oude klanten.

 

Chimall introduceerde de recentste technologie van de ontwikkelde landen en de regio's zoals Japan, Europees en V.S. die, die en de meest professionele producten onderzoeken de ontwikkelen van uitstekende kwaliteit. Met zijn hoogte - de kwaliteit, de redelijke prijzen, en de uitstekende naverkoopdienst, Chimall zijn een prioritaire partner voor de internationale elektronikafabrikanten geworden.

 

Onze hoofdproducten omvatten: PCB-Lader & Losinstallatiesysteem, Vacuümlader, PCB Destacker, PCB-Buffer, de Machine van PCB 90°Turining, PCB-Omschakelaar, PCB-Aaneenschakeling en Inspectietransportband en al soort PCB-Behandelingsmachines voor SMT-productielijn.

 

Chimall heeft 139 werknemers, 8 hogere ingenieurs, 15 ingenieurs. Wij hebben productiefabriek, klantenservice en op de markt brengend centrum dat uit verkoopafdeling, marktafdeling bestaat. En de filialen worden gevestigd in Shanghai, Suzhou, Peking, Zhuhai, Xiamen en sommige steden in China, kunnen perfecte en snelle technische ondersteuning en de naverkoopdienst verlenen. Zich baseert op de marketing van vele jaren ervaring, hebben wij vrij stabiel, onophoudelijk het uitbreiden en een perfecte verkoop en na de verkoopdienst netwerk gevestigd zich. Onze machines zijn verkocht aan overal van China, Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en andere landen en regio's. Wij leveren wereldwijd onze machines aan door onze agenten overzee, zullen onze agenten en de dienst aan de klanten overzee direct steunen.

 

Onze hoofdklanten zijn zoals ZTE, GREE, Haier, Hisense, BYD, OPPO, CHANGHONG, TCL, Midea, Skyworth, EMERSON, PANASONIC, CANON, SAMSUNG etc….

Contactgegevens
Chimall Electronic Technology Co., Limited

Contactpersoon: Mr. Eric Liu

Tel.: +86 755 27385671

Fax: 86-755-27332577

Direct Stuur uw aanvraag naar ons